Lär dig mera om biodlingens ädla konst
Steg för steg lär du dig genom att gå igenom kursplanens olika delar medans du kan ställa frågor i vårat forum.

Biodling kan upplevas komplicerad och samtidigt fascinerande, så det finns mycket att lära sig.

 Det är här en professionell biodlare kommer till nytta.
Du kan ställa dina frågor och få snabba svar.

Biodling är roligt och mycket givande att ägna sig åt, oavsett om du  gör det till en hobby och håller ett par bikupor i din trädgård eller startar en yrkesbiodling så startar du alltid som nybörjare och då är den snabbaste vägen till framgång att låna andras kunskap.

Har du frågor om din biodling?

Ställ dina frågor i vår Facebook grupp: Fråga mig allt om Biodling
 

Lär dig i din egna takt

Du kan i lugn och ro lära dig allt hemma från datorn eller mobilen då kursen är digital. Varva teorin genom att jobba med dina egna bin och ställ frågor i forumet när det dyker upp sådana.Har du inte egna bin ännu så kan du samla på dig kunskapen i kursen och få en bild om vad som krävs för att starta.

Vad kommer jag att lära mig?

Allt du behöver veta för att klara av din första säsong som biodlare.
Ingen biodlare blir någonsin fullärd, här fokuserar vi på handling och att ta första stegen. Vi lär oss genom att gå till handling får du problem så frågar du bara i forumet.

Lär dig grunderna i att odla bin

Har du skaffat bin och snabbt vill komma igång så kan du lära dig genom att gå till handling. Denna metod har visat sig vara ett bra sätt när du vill starta något nytt.

Biodling är en spännande hobby

Det bästa är att biodling inte är svårt att lära sig om man har en bra mentor som kan hjälpa dig igång, men förvänta dig att aldrig bli fulllärd. Du kanske även blir så biten ( eller stucken 😁) av biodling som hobby att du gör som mig och startar en yrkesbiodling.

Markus och Fredrik

När vi skaffade våra bikupor visste vi ingenting om bin och biodling. Med Ronnies kunskap och stöd på vägen har vi lärt oss massor.
Lyckats hålla våra bisamhällen välmående och fått en fin honungsskörd redan första säsongen.

Ronnie Bergh

2009 fick jag mitt Gessälbrev i Biodlingsyrket, sedan dess  bedriver jag en en yrkesbiodling med +250 bisamhällen. Vi producerar Honung bin och biprodukter.

Pris för kursen + Livstidstillgång till forumet där du kan ställa frågor.

Lär dig grunderna för biodling som förklaras i den här kursen som är avsedda att hjälpa dig att komma igång med biodling och lära dig hur man håller bin. 

Lär dig allt hemifrån!
Digital kurs med 42 st korta lektioner som tar dig steg för steg genom en säsong med bin samt ett forum ( community) där du kan ställa frågor om bin och biodling.

STARTA DIN BIODLING

Ordinarie pris 1388 SEK

Special pris just nu

388 SEK


  • Forum att ställa dina frågor.
  • Biodlingens alla steg.
  • Vilket material behöver du.
  • Filmer som visar dig hur.